ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Ακόμα και η Αυγή το απέφυγε


Δυο εφημερίδες της Παρασκευής είχαν πρώτο θέμα το επεισόδιο Κασσελάκη-Πολάκη («Παύλο, αν δε σου αρέσει μπορείς να φύγεις»). Η Καθημερινή με τίτλο «Διαρροές και αναταράξεις στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ», επιμένει στην ύπαρξη του επεισοδίου αναφέροντας ότι «παρά τις διαψεύσεις, καλά διασταυρωμένες πηγές» κάνουν λόγο για τη αντιπαράθεση των δυο στην Κ.Ο. του κόμματος. 
Η Απογευματινή αναδεικνύει στο βασικό της το θέμα με τίτλο «Στα άκρα με τον Πολάκη» και υπέρτιτλο «Πανικός πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ».
Και ενώ το ατυχέστατο περιστατικό προβάλλεται από τον συμπολιτευόμενο Τύπο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη διάψευση από το κόμμα και από τον αγανακτισμένο Πολάκη που κάνει λόγο για ιστορία επιστημονικής φαντασίας..
Ακόμα και η Αυγή απέφυγε την παραμικρή αναφορά για τις διαψεύσεις στην πρώτη της σελίδα. Τι να διαψεύσει; Αυτό που έμμεσα επιβεβαίωσε η Ολγα Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν θα τα βρούνε».