ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Φουλ επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ΕΠΟ και κυβέρνησης Μητσοτάκη


Ευθείες βολές κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για μια σειρά θεμάτων, σε πολύ υψηλούς τόνους, εκτόξευσε ο πρόεδρος της Super League (και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού) Βαγγέλης Μαρινάκης, κλιμακώνοντας περαιτέρω την κόντρα που έχει με την ΕΠΟ.
Σε επιστολή του προς την ΕΠΟ, ο Β. Μαρινάκης έκανε λόγο –μεταξύ άλλων– για «γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα», ενώ εξαπέλυσε βολές και για θέματα γύρω από την  διαιτησία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αντί να επιληφθεί ο νέος Αρχιδιαιτητής (;) Κ. Φρόιντφελντ εξακολουθεί να κάνει βόλτες με το τροχόσπιτο».
«Δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να ασχολείστε και να μην έχετε οδηγήσει το ποδόσφαιρο στον εξευτελισμό», υποστήριξε απευθυνόμενος στους αξιωματούχους της ΕΠΟ.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτη και εξαφανισμένη», υποστηρίζοντας πως έχει «συνενοχή για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «δεν επιθυμεί την κάθαρση» στο ποδόσφαιρο και για αυτό «επέλεξε ως αρμόδιο υπουργό για τον Αθλητισμό κάποιον αόρατο που ούτε είχε, ούτε έχει ούτε και πρόκειται να αποκτήσει σχέση με τον αθλητισμό και δεν πρόκειται να προσφέρει και τίποτα σε αυτόν».