ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ο Νίκος Παππάς απαντά σε δημοσίευμα της «Καθημερινής»


«Είναι απολύτως σαφές ότι οι αντίπαλοί μας θέλουν να αξιοποιήσουν την πορεία προς την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για να μηδενίσουν την ιστορική συμβολή της διακυβέρνησής μας. Θέλουν την αποδόμησή μας» αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκος Παππάς με αφορμή δημοσίευμα της «Καθημερινής» με τίτλο: «Οι πολλές συνιστώσες της αποδόμησης του Τσίπρα».
Το δημοσίευμα αναφέρει πως «κανένας από τους διεκδικητές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να εμφανιστεί ως συνεχιστής του τέως αρχηγού» με τον Νίκο Παππά να σημειώνει με νόημα: «Θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και την πορεία που μας έκανε κόμμα διακυβέρνησης, αλλά και τη πολιτική της έκφρασης της αριστερής και προοδευτικής παράταξης. Θα αγωνιστούμε για την παράταξη της νίκης».
Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός σημειώνει: 
«Αν κάτι θέλουν οι αντίπαλοί μας ειναι να σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε την πολιτική που μας κατέστησε κυρίαρχη πολιτική δύναμη από το 2012 και μετά. Είναι να εγκαταλείψουμε αυτοβούλως την προοπτική ευθείας αναμέτρησης με την κυβέρνηση Μητσοτάκη το επόμενο διάστημα. Είναι να τους χαριστούμε ενώ χτυπούσαν το κόμμα μας όλο το προηγούμενο μεγάλο διάστημα».