ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Πρώην υπουργός έχει σαράντα αστυνομικούς στη φρουρά του


Διαβάζω για πρώην υπουργό που εξακολουθεί να έχει σαράντα αστυνομικούς στη φρουρά του, ενώ ως βουλευτής δικαιούται δυο. Κάποτε πρέπει να ανοίξει δημοσιογραφικά αυτός ο φάκελος. Τώρα, τα έζησα από πρώτο χέρι.
Τα παραπάνω επισημαίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο fb και εξηγεί: "Υπάρχουν ακόμα πρώην βουλευτές που πλέον βρίσκονται εκτός Βουλής και κανουν αιτήσεις να συνεχίσει η φύλαξη τους. Τα δε υπηρεσιακά αυτοκίνητα με βαριά καρδιά τα παραδίδουν την ύστατη στιγμή.
Να μην αναρωτιόμαστε λοιπόν πού είναι οι αστυνομικοί όταν τους χρειάζεται ο πολίτης: φυλάνε ανά δεκάδες τους πολιτικούς, ακόμα κι όταν αυτοί δεν το δικαιούνται.
Δεν θα ξεχάσω αυτό που μου είπε πριν χρόνια ο Γιάννης Πανούσης. Όταν έγινε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσπάθησε να βάλει ένα φρένο σε αυτό το χάλι. Όταν έφτασε η σειρά βουλευτού που είχε χάσει την έδρα της, εκείνη τον πήρε εν εξάλλω τηλέφωνο.
«Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό, θα πληγεί το πρεστίζ μου».
Δεν κινδύνευε η ίδια.
Το πρεστίζ της κινδύνευε."