ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αγνοούνται τα Επίκαιρα, επιστρέφουν οι Εικόνες

Το Ladylike.gr μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια, προχώρησε σε ένα καθολικό redesign και επαναλανσάρεται με ανανεωμένο περιεχόμενο και νέα φιλοσοφία. Το development του project ανέλαβε η εταιρία BeatTheWhites σε συνεργασία την 24MEDIA η οποία έχει διαμορφώσει και σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο..
για την ανάπτυξη women content σε web, mobile και social περιβάλλον.
****
Αγνοείται η τύχη του περιοδικού «Επίκαιρα» του ομίλου Λιβάνη. Κανονικά το περιοδικό
βγαίνει κάθε μήνα (παλαιότερα κυκλοφορούσε κάθε δύο εβδομάδες και ακόμη παλαιότερα κάθε
εβδομάδα). Tα Επίκαιρα, όπως μας πληροφορεί αναγνώστης, δεν έχουν εκδοθεί από τις 15 Σεπτεμβρίου.
****
Οι «Εικόνες» επιστρέφουν με νέους προορισμούς και κάνουν πρεμιέρα στο OPEN το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 20.00. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Eικόνες» και στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν επισκέπτεται το Μπαλί, τον επίγειο παράδεισο της Ινδονησίας.
****
Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, όπως καθιερώθηκε το 1996 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Με αφορμή τον εορτασμό αυτής της Ημέρας, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ ένα μοναδικό οπτικοακουστικό τεκμήριο για την ιστορία της Ελληνικής Τηλεόρασης, στο οποίο έχουν αποτυπωθεί οι πρώτες απόπειρες εκφώνησης τηλεοπτικού προγράμματος μπροστά στο φακό της κάμερας, το 1966, όταν η Τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα στη χώρα μας.