ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Ο επαναπροσδιορισμός του Γ. Λιάγκα...

...και τα έξι χρόνια στον ΑΝΤ1

«Ένας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι΄ άλλα»... Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον όμιλο του ΑΝΤ1 μη παραλείποντας να αναφερθεί σ αυτούς  που με τη... "στάση" τους του χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθεί, να..
επαναπροσδιορισθεί και να περάσει χρόνο με τα παιδιά του...
«Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους.
Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου.
Ήταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο ΑΝΤ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια, γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ένας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι' άλλα», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας