ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Οι ψιθυριστές των διαδρόμων και οι «φρουροί του αφεντικού»

Κακεντρεχείς με φόντο τη «δημοκρατία»

Σε δύο στρατόπεδα (80 - 20) είναι χωρισμένοι πλέον οι εργαζόμενοι στον "Δημοκρατικό Τυπο". Απο την μια οι διαμαρτυρόμενοι "ψιθυριστές των διαδρόμων " που χρησιμοποιούν "συνθηματικά" και απο την άλλη οι "φίλοι του εκδότη" που υπερασπιζόμενοι την θέση που δεν θα έπαιρναν ποτέ μα ποτέ στη ζωή τους, παρουσιάζονται..
βασιλικότεροι του βασιλέως στις συζητήσεις για το θέμα που εχει ανακύψει.

Η πρώτη ομάδα πνέει μένεα εναντιον κάποιων στελεχών που μέχρι προχθές γκρίνιαζαν για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας και τώρα λένε πως "δεν τρέχει τίποτα".
Η δεύτερη ομάδα κατηγορεί συγκεκριμένους (πολλούς) για "συστηματική μίρλα" βρέξει-χιονίσει, που δημιουργεί ανακατωσούρα και τρικυμία σε ενα "μαγαζί" που αν μη τι άλλο φημιζόταν για το καλό του κλίμα .

Οι ψύχραιμοι της Ερατοσθένους δηλώνουν ότι και στις δύο πλευρές υπάρχουν δίκια. Ισχυρίζονται μάλιστα, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις απο τους "επαναστάτες", οτι δεν δικαιολογούνται τέτοιες αντιδράσεις με δεδομένο ότι κάθε μήνα πληρώνονται όλοι και οτι αποδεδειγμένα η επιχείρηση είναι πάντα δίπλα σε οποιον έχει ανάγκη.

Το ζήτημα ως γνωστόν δημιουργήθηκε μετα την ξαφνική ανακοίνωση για την ένταξη της εταιρείας που εκδίδει τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Εspresso" και "Ορθόδοξη Αλήθεια" στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για χρέη 13.600.000 ευρω προς Εφορία, Ταμεία, προμηθευτές και εργαζόμενους.

Υ.Γ.1 Μερικοί εκ των "ανταρτών" ρίχνουν φαρμακερά βέλη κατά  αρθρογράφου - συμβούλου του Γιάννη Φιλιππάκη, επειδή κατά την γνώμη τους, τα έκανε μαντάρα στην επικοινωνιακή διαχείριση

Υ.Γ.2 Οι  λεγόμενοι "φρουροί του αφεντικού" θεωρούν οτι κάνει καλό η internetική αλληλογραφία με τους... αντικαθεστωτικούς; Ενας έξυπνος ανθρωπος θα μπορούσε να πει οτι ρίχνουν αμόλυβδη βενζίνη (ειναι και πανάκριβη) στην φωτιά!

Θ.Ζ.