ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Στις εφημερίδες της Ψωροκώσταινας

Εκείνο που κατάλαβε ακομα και ο πιο κουτός αναγνώστης εφημερίδων στην Ψωροκώσταινα (του Κούλογλου), είναι οτι το Μαξίμου προχώρησε σε μια συμφωνία με τα Σκόπια, αφου πρώτα ερεύνησε εξονυχιστικά και με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, το αμαρτωλό παρελθόν του παλαιού πολιτικού συστήματος οσον αφορά την παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία". Οι εφημερίδες που..
στηρίζουν την "πρώτη φορά Αριστερά" πανηγύρισαν οπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο. Οι της άλλης πλευράς, οι ας της πούμε γαλάζιες, έκαναν πως δεν άκουσαν οσα ειπώθηκαν απο Κοτζιά και Τσίπρα το Σαββάτο στη Βουλή. Ετσι κυκλοφόρησαν την Δευτέρα με πρωτοσέλιδα σαν να μην είχε προηγηθεί η συζήτηση στην ολομέλεια επι της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης.
Σημερα γράφεται σε sites και blogs οτι έρχεται δημοσκοπική καταιγίδα. Ας κρατήσουμε ανοιχτές τις ομπρέλες - σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου στον διαρκώς καταποντιζόμενο ελληνικό Τύπο.