ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έτοιμο το νέο κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου

TΗΝ ΙΔΡΥΣΗ νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ μέχρι τα τέλη του 2018, προανήγγειλε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στη Φωνή της Ελλάδας της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα. Το όνομα του νέου κόμματος είναι έτοιμο ενώ ο Μπαλτάκος, όπως ο ίδιος ανέφερε, βρίσκεται σε συζητήσεις με..
(ανεξάρτητους) βουλευτές εν ενεργεία αλλά και με πρώην στρατιωτικούς.
****
ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς εγκρίθηκε νέα 48ωρη άδεια. Είναι η τρίτη άδεια που λαμβάνει, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω απεργίας πείνας. Εξερχόμενος της πύλης των φυλακών δεν έκανε καμία δήλωση ενώ στην έξοδο τον περίμεναν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου, ο γιος τους 'Εκτορας, η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ αλλά και φίλοι και «οπαδοί» του.
****
«ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ τέλος... μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!». Αυτό ήταν το τιτίβισμα του Γρηγόρη Ψαριανού που ενίσχυσε τα σενάρια περί επικείμενης διάσπασης του Κινήματος Αλλαγής, λόγω της διάστασης απόψεων Φώφης και Σταύρου για το Μακεδονικό. Μιλώντας αργότερα στο Θέμα 104,6 ο Ψαριανός είπε πως «όταν το Ποτάμι έχει τρυφερές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι απέναντι».
****
NΕΟ «ΟΧΙ» των Τούρκων στην αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Για μια ακόμη φορά απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης, που υπέβαλαν για τους πελάτες τους οι συνήγοροι των δύο στρατιωτικών.  Ο δικαστής αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση.