ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Βαρέθηκε ο Πρετεντέρης...

«Το ζητούμενο πλέον σε αυτή τη συμφωνία είναι η απάντηση της αντιπολίτευσης. Η οποία ήρθε η ώρα να μας πει τι θα κάνει. Από την οποία βαρέθηκα να ακούω τι τη δεσμεύει. Και περιμένω, τώρα που όλα ξεκαθάρισαν, να ακούσω τι δεν τη δεσμεύει».
Τα παραπάνω γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο άρθρο του στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σχετικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, χωρίς -ως συνήθως- να παραλείπει να «καταχερίζει» Τσίπρα και κυβέρνηση.
Κάποιοι θεωρούν πως ο Γιάννης Πρετεντέρης που πέρυσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί πολύ.. κοντά στη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη (είχε ακουστεί ότι θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδελτια της ΝΔ ενώ προοριζόταν και για εκπρόσωπός της) τους τελευταίους μήνες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ασκεί κριτική στην στρατηγική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Πρετεντέρης θεωρεί πλέον ότι η αντιπολιτευτική τακτική Μητσοτάκη απέναντι στην κυβέρνηση είναι ανεπαρκής και πέρα ως πέρα λάθος και η κριτική του έχει να κάνει (πέρα από την πόρτα που έφαγε από τον Κυριάκο) και με τη στάση της ΝΔ και του αρχηγού της απέναντι στην περιπέτεια του ΔΟΛ.