ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

«Ελευθερία του Τύπου»: Προς τι ο εκνευρισμός στον ΔΟΛ;

Ενα σχόλιο στο «παρασκήνιο» της εφημερίδας "Ελευθερία του Τύπου" αποτελεί κατά κάποιον τρόπο απάντηση του εκδοτικού συγκροτήματος του Πειραιά, στην αντίδραση του ΔΟΛ για την αιφνίδια εισαγγελική παρέμβαση στη Μιχαλακοπούλου (δείτε σχετικά ΕΔΩ ).
Προ ημερών ένα άρθρο του επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη σχετικά με τις οφειλές που έχει ο ΔΟΛ προς το ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, είχε προκαλέσει την οργή στελεχών και εργαζομένων του ΔΟΛ (δείτε σχετικά ΕΔΩ).
Στον ΔΟΛ έκαναν λόγο για «μαύρη προπαγάνδα» θεωρώντας ότι αυτό όλο εντάσσεται σε μια γενικότερη εκστρατεία κατά των εντύπων ..
του ΔΟΛ μετά και την κυκλοφορία της νέας ανταγωνιστικής εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» που θεωρούν πως αντιγράφει «Τα Νέα» και «Το Βήμα»
Σήμερα στο σχόλιο στην "Ελευθερία Τύπου" που έχει τίτλο «Eκνευρισμός / Ο ΔΟΛ και η εισαγγελέας» αναφέρεται: 
"Απίστευτο κι όμως ελληνικό!
Αντέδρασε ηλεκτρονικά την Παρασκευή «Το ΒΗΜΑ» (με κείμενο που είχε τον τίτλο «Λίγη ντροπή») και εντύπως στην κυριακάτική του έκδοση, επειδή η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, λίγες ώρες πριν (την Πέμπτη το μεσημέρι) διέταξε έρευνα με την οποίαν ζητεί να διαπιστωθεί εάν τηρείται επακριβώς η απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά τη διαχείριση του ΔΟΛ.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!
Από που εκπορεύεται - και πως δικαιλογείται- αλήθεια αυτή η ενόχληση;
Δεν έχουν καταλάβει στη Μιχαλακοπούλου ότι οι εποχές που τα Συγκροτήματα έδιναν «γραμμή» στη Δικαιοσύνη ανήκουν οριστικά στο παρελθόν;"