ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νέα πρόσωπα στον HiT 88.9

Την άνοιξη του 2017, η οικογένεια του ραδιοφωνικού σταθμού HiT 88.9 υποδέχεται δύο νέα μέλη. Στο καθημερινό πρόγραμμα του προστέθηκαν οι παραγωγοί Ελένη Μανουσάκη και Πόπη Δομάζου.
Η Ελένη Μανουσάκη ξεκίνησε τη ραδιοφωνική της πορεία το 1997, με τα δελτία ειδήσεων στον Galaxy και ΕΥΑ ως παραγωγός και δημοσιογράφος, ενώ το 2000 ανέλαβε την πρωινή ζώνη και τις συνεντεύξεις καλλιτεχνών στον Love Radiο, όπου έμεινε για 13 χρόνια. Συνέχισε στον Λάμψη (πρωινή εκπομπή με.. τον Μάκη Πουνέντη) και αργότερα στον Kiss. Από εδώ και στο εξής θα την ακούμε καθημερινά 7-10 το πρωί, στον HiΤ 88.9.
Η Πόπη Δομάζου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, εκφωνήτρια σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, μουσική επιμελήτρια και παρουσιάστρια. Έχει αναλάβει τη live παρουσίαση των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2011, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων ("Κάνε μια ευχή", "Greece Race for the Cure", "Ο δικός μου Μαραθώνιος" κ.ά.), καθώς και την παρουσίαση του βιβλίου "Μίμης Δομάζος-Μυστικά & άλλες αποκαλύψεις" σε όλη την Ελλάδα. Η ραδιοφωνική της διαδρομή την έχει φέρει στα ραδιόφωνα του Antenna, του Easy και τον τελευταίο χρόνο του Action FM, και σήμερα την ακούμε καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ στον HiT 88.9.