ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Παραδόθηκαν και συνελήφθησαν Βαξεβάνης - Ανδριανόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί μηνύσεων, να δοθούν απαντήσεις από τη σύζυγο Στουρνάρα

«Μόλις παραδοθηκαμε και συλληφθήκαμε με το συνάδελφο Β. Ανδριανόπουλο μετα απο μήνυση της οικογένειας Στουρνάρα». Αυτό έγραψε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης στο twitter.
 O δημοσιογράφος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας στις 12 το μεσημέρι όπου μαζί με τον συνάδελφό του Βασίλη Ανδριανόπουλο παραδόθηκαν και συνελήφθησαν μετά τη μήνυση (για συκοφαντική δυσφήμιση) της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, για το δημοσίευμα του Documento με τίτλο «Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες».
Σχετική ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρεται:..
«Η μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα,..
Λίνα Νικολοπούλου, εναντίον του εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη, βάλλει ευθέως κατά της δημοσιογραφίας και της ελευθεροτυπίας.
Το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο κατατέθηκε η μήνυση θέτει ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για το χώρο της δημόσιας υγείας, τα οποία χρήζουν σοβαρών και τεκμηριωμένων απαντήσεων. Αντί η κ. Νικολοπούλου να καταθέτει μηνύσεις, ας απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα.»