ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος συζήτησης!

Τι έγραψε ο υπουργός Ν. Παππάς στο fb για τα χρέη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Να δώσουν οι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέρος των μισθών τους για να εξοφληθεί το μισό δισεκατομμύριο χρέη των κομμάτων τους. Δεν είναι απάντηση μια ρύθμιση για εξόφληση σε 150 χρόνια. Τέλος συζήτησης». Αυτό έγραψε στο fb ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππάς που νωρίτερα μιλώντας Στο Κόκκινο και στον Στ. Σχινά και σχολιάζοντας την χτεσινή συζήτηση στη Βουλή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ,  μεταξύ άλλων σημείωσε:
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάρουν θέση για το πώς θα αποπληρωθούν οι οφειλές τους και..
πρότεινε οι βουλευτές των κομμάτων να δώσουν μέρος της βουλευτικής τους αποζημίωσης σε πάγια βάση, «τα στελέχη ως πρόσωπα να επωμιστούν το βάρος». Σε μία εκδοχή αλλαγής ΑΦΜ, θα υπήρχε κίνδυνος διασυρμού, όπως είπε.
Θετική ήταν η αντίδρασή του σε ερώτηση για πιθανή νομοθετική παρέμβαση για τα χρέη των κομμάτων, καθώς όπως εκτίμησε «είναι λογικό να υπάρχει προσδοκία θωράκισης του θεσμικού πλαισίου, θα πρέπει να το κοιτάξουμε με πολύ μεγάλη ζέση και επισπεύδοντας τις διαδικασίες».