ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Απρόβλεπτες συναντήσεις και Savoir Vivre

*** Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που  πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουρίου στις 20.30, με τον Κωνσταντίνο Ζούλα (Καθημερινή), τον Κώστα Γιαννακίδη (protagon.gr) και τον Δημήτρη Ξενάκη (insidestory.gr) για το μέλλον της δημοσιογραφίας, για τον ρόλο του δημοσιογράφου στον ελληνικό Τύπο της κρίσης.

*** Από σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, και καθημερινώς, πλην Σαββατοκύριακου, ο Χρήστος Ζαμπούνης θα αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Εστία". Ο Χρ. Ζαμπούνης, για να μην λησμονούμε το Savoir Vivre, ευχαριστεί τον
εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη και τον διευθυντή Εμμανουήλ Κοττάκη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

*** «Η επίσπευση του διαγωνισμού κρίνεται επιτακτική προκειμένου αφενός να τερματιστεί άμεσα η μη σύννομη λειτουργία των τηλεοπτικών παρόχων περιεχομένου και αφετέρου να διασφαλιστούν έσοδα για το Δημόσιο κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομικά για τη χώρα συγκυρία». Αυτό τονίζει o Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σε επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ζητώντας να οριστεί αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών.

*** Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο νέος Διευθυντής της » Εστίας» Μανώλης Κοττάκης ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από την 1η Φεβρουαρίου. Νέα Διευθύντρια Σύνταξης της Εφημερίδας αναλαμβάνει η  Μαρία Καραφυλλάκη, εκ των πλέον έμπειρων και παλαιών στελεχών της.

***  Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας καταγράφει με ιδιαίτερη ανησυχία τις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ, το MEGA και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, σε βάρος των δημοσιογράφων..
Η ΓΣΕΕ και το εργατοϋπαλληλικό κίνημα στο σύνολό τους, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην ΕΣΗΕΑ, στους δημοσιογράφους και στους άλλους εργαζόμενους των Μέσων Ενημέρωσης που προστίθενται στη μεγάλη λίστα της εφιαλτικής ανεργίας στη χώρας μας.