ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Εψαχναν όλη νύχτα τον Κυρ. Θωμαΐδη στο κτίριο του ΣΚΑΪ

Τον αναζητούσαν αστυνομία και εισαγγελέας να τον συλλάβουν λόγω της «Δίκης»

Πρωτόγνωρες σκηνές διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η αντεισαγγελέας βάρδιας συνοδεία αστυνομικής δύναμης εισήλθε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο προκειμένου να συλλάβει τον παρουσιαστή Κυριάκο Θωμαΐδη, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» (έχει κατατεθεί μήνυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη). Σημειώνεται πως κάμερα του καναλιού ακολουθούσε κατά πόδας αστυνομικούς και εισαγγελείς ενώ δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ μετέδιδε ζωντανά μέχρι τις 3 τα ξημερώματα την επιχείρηση αναζήτησης του Θωμαΐδη.

 Νωρίτερα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης είχε αρνηθεί να ακολουθήσει αστυνομικούς στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καθώς δεν του επεδείχθη σχετικό ένταλμα. Στη συνέχεια ο..
παρουσιαστής μπήκε στο κτίριο του ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί η εισαγγελέας βάρδιας που κατέφτασε στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου μαζί με το ένταλμα για να προχωρήσει στη σύλληψη.
Υπήρξε ενδελεχής έρευνα όλων των χώρων, ακόμη και στα γραφεία της «Καθημερινής» χωρίς όμως  να εντοπιστεί ο Θωμαΐδης.

Το όλο θέμα το ανακαλύψαμε όταν κάνοντας ζάπινγκ πέσαμε πάνω στις εικόνες που μετέδιδε ζωντανά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΪ:
«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "Δίκη στον ΣΚΑΪ" κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο. Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ. Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας»!