ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ο Παπαχρήστος κι ο «αρουραίος της δημοσιογραφίας»

KOYIZ
Ποιον εννοεί ο σχολιαστής της εφημερίδας «Τα Νέα» Γ. Χ. Παπαχρήστος όταν αναφέρεται σήμερα στη στήλη του σε "γνωστό αρουραίο της δημοσιογραφίας, ακόλουθο το πάλαι της Μιμής, του Ακη και άλλων τινών «ηρώων» του παλαιού ΠΑΣΟΚ"; Συγκεκριμένα γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στο [Στίγμα]:
Τρίβεται πάλι στην «γκλίτσα του τσοπάνη» ο γνωστός αρουραίος της δημοσιογραφίας, ακόλουθος το πάλαι της Μιμής, του Ακη και άλλων τινών «ηρώων» του παλαιού ΠΑΣΟΚ.
Ο τύπος αντί να αρκεστεί στο «μεροκάματο» που του παρέχει παράγων του πολιτεύματος, επιχειρεί προφανώς να το διευρύνει εμφανιζόμενος, μέσω των στηλών..
εφημερίδας με ειδίκευση σε θέματα περί το υπογάστριο και τους γλουτούς, ως «αυτόκλητος» (;)υπερασπιστής εως και προστάτης υπουργών της κυβέρνησης.
Παλιά του τέχνη κόσκινο δεν λέω και ποσώς με απασχολεί ως γεγονός. Αλλά ο παράγων του πολιτεύματος δεν αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά έχουν ως τελικό αποδέκτη τον ίδιο; Και απάδουν προς το αξίωμά του;  Εξ άλλου είναι αυτό το αξίωμα που δεν δικαιολογεί το «δις εξαμαρτείν».