ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

O Μπόμπολας στο Μαξίμου από την πλαϊνή πόρτα

Η αποκάλυψη για τις μυστικές συναντήσεις του εκδότη του «Εθνους», Φώτη Μπόμπολα, προεκλογικά με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρα, στην οικία του μετέπειτα διευθυντή της ναυαρχίδας του «Πήγασου», Μπ. Παπαδάκη, στην Κάντζα, προκάλεσε, εκτός από αίσθηση, και σειρά αντιδράσεων (...).
Από τότε οι συναντήσεις των Τσίπρα - Μπόμπολα φαίνεται να έχουν πυκνώσει. Τα μυστικά ραντεβού της Κάντζας έχουν πλέον διαδεχθεί οι επισκέψεις του εκδότη του «Εθνους» στο Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, περί τα μέσα Ιανουαρίου ο Φώτης Μπόμπολας φέρεται να πέρασε (σ.σ. μπήκε από την πλαϊνή πόρτα) το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και να είχε συνάντηση αρκετής ώρας με τον κ. Τσίπρα, παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά. Αν και κανείς δεν..
είναι σε θέση να γνωρίζει την ατζέντα όσων συζητήθηκαν στην εν λόγω συνάντηση, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ποια ήταν τα βασικά θέματα. Ιδίως αν λάβουμε υπόψη όσα εκτυλίσσονται τους τελευταίους δύο μήνες, είναι εύκολο να γίνουν υποθέσεις για το περιεχόμενο της κουβέντας Τσίπρα - Μπόμπολα.
Σε κάθε περίπτωση, ο εκδότης του «Εθνους», ακόμη και στις κατ’ ιδίαν κουβέντες που έχει με τον συνεταίρο του στο Mega, Σταύρο Ψυχάρη, υπερηφανεύεται για την άριστη σχέση που έχει οικοδομήσει με τον σημερινό πρωθυπουργό. Κάποιοι, μάλιστα, που δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Φ. Μπόμπολα, σπεύδουν να επισημάνουν: «Εξαιτίας αυτής της σχέσης δείχνει να μην αγχώνεται για την πορεία του πορίσματος της Τραπέζης της Ελλάδος αναφορικά με τα δάνεια του “Πήγασου”».

- από τη στήλη Πολιτικός Καφές που υπογράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στα Παραπολιτικά