ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ο ΕΔΟΕΑΠ υπέγραψε σύμβαση με το Ωνάσειο

Στην υπογραφή σύμβασης με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο προχώρησε η διοίκηση του
ΕΔΟΕΑΠ. Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, εφαρμόζονται ειδικά διαμορφωμένα ΚΕΝ (DRGs)- Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια που είναι ο νέος σύγχρονος τρόπος χρηματοδότησης των Νοσηλευτηρίων, στα οποία περιλαμβάνονται τόσο η νοσηλεία, όσο και οι αμοιβές των ιατρών καθώς και το υγειονομικό υλικό (εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπου αυτό περιγράφεται).
Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ και τα προστατευόμενα μέλη τους , θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Ωνασείου καταβάλλοντας πέρα από τη.. συμμετοχή τους για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται  τη διαφορά από προκαθορισμένες τιμές βάσει ειδικού τιμοκαταλόγου.
Επισημαίνεται ότι για τις περιπτώσεις καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων, ορίζονται ως τιμές αναφοράς οι ισχύουσες τιμές του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.
 Στο Ω.Κ.Κ.  λειτουργεί Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων, που καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα της πρόληψης και της διάγνωσης των νοσημάτων καρδιάς και προσφέρει σειρά εξετάσεων στα άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια που διαθέτει.
Ο προγραμματισμός των ραντεβού στο Ωνάσειο γίνεται από τη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 210 94 93 933 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 έως 16:00. (Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 356, Καλλιθέα τηλ. κέντρο 2109493000)

 Υπενθυμίζεται ότι για κάθε επίσκεψη ή πραγματοποίηση διαγνωστικής εξέτασης στο Ωνάσειο είναι απαραίτητη η έκδοση παραπεμπτικού του ΕΔΟΕΑΠ. Τα εισιτήρια εισαγωγής για προγραμματισμένες νοσηλείες, εκδίδονται αφού οι ασφαλισμένοι καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αφού διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος και παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία Αρχιάτρου στον 5ο όροφο, ώρες 08.00-16.00.

 Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ μετά την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή σύμβασης με το ΩΝΑΣΕΙΟ θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια στην κατεύθυνση παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματικής αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιλογές  των ασφαλισμένων του  και προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας.