ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

H Zαμπέτογλου τρολάρει άσχημα τον Λιάγκα

Τα σχόλια που είχε κάνει το τελευταίο διάστημα ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας για τα photoshop σε "επώνυμες" ήταν η αφορμή για να τον... περιλάβουν (με τη σειρά τους) τα lifestyle περιοδικά. Συγκεκριμένα το  Down Town της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ρετουσάρισε φωτογραφία του Λιάγκα τόσο πολύ ώστε να φαίνεται ότι έχει μυώδες γραμμωμένο σώμα. Μάλιστα, το περιοδικό συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Έχει δίκιο ο Λιάγκας. Το photoshop κάνει θαύματα. Το πιο ρετουσαρισμένο εξώφυλλο του κόσμου, αφιερωμένο στον παρουσιαστή που πολεμάει το ρετούς».
Το περιοδικό αναφέρεται και στον Λιάγκα με σχόλια του στιλ:
  • «Ασυμβίβαστος, ειλικρινής, θηρίο στο κλουβί, ομοφοβικός, αυθόρμητος, λαϊκιστής, ροκ, λαοφιλής. Τι από όλα είναι ο Γιώργος Λιάγκας;…
  • «Γιατί τέτοιος θυμός; Μήπως γιατί πολύ θα ήθελε να μιλήσει για τη διαδοχή.. της ηγεσίας στη Ν.Δ. και αντ’ αυτού περιορίζεται στο τι φορούσε η Αγγελική Ηλιάδη στην πίστα;»
  • «Ξόρκισε την κιτρινίλα και τον κουτσομπολίστικο αέρα του πρωινάδικου κάνοντας επίθεση στα περισσότερα πρόσωπα της showbiz, πάνω στα οποία χτίζει την εκπομπή»
  • «Έφερε την Σάσα Σταμάτη στο πάνελ της εκπομπής την ίδια στιγμή που θεωρεί και διαλαλεί πως το κουτσομπολιό είναι ο θάνατος της λογικής»
  • «Παρουσιάζει μια πρωινή εκπομπή η οποία ανάγει το ευτελές και ανούσιο σε είδηση, την ίδια ώρα που κατηγορεί τα περιοδικά για τον ίδιο λόγο.»
  • «Δηλώνει απλός και καθημερινός πολίτης, την ίδια στιγμή που μέχρι και τα άλογα της μπλούζας του λίγο θέλουν να καλπάσουν και να χλιμιντρίσουν on air.»
  • «Μέχρι σήμερα, αυτό που βλέπουμε είναι ένας πρίγκιπας που -σε αντίθεση με το παραμύθι- μεταμορφώθηκε σε βάτραχο»