ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Δυο στα δύο οι διαψεύσεις για τις εφημερίδες του ΔΟΛ

Έπιασαν οι ευχές του Βασίλη Χιώτη να μοιάσει στον Γιώργο Παπαχρήστο
Η φράση «Πρόσεχε τι εύχεσαι» φαίνεται να κολλάει γάντι στην περίπτωση του Βασίλη Χιώτη, αφού όπως έγραψαν οι zoornalistas (ΕΔΩ) ο διευθυντής του «ΒΗΜΑ FM» δήλωσε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Γιώργος Παπαχρήστος!
Κατά σατανική σύμπτωση η ευχή του Βασίλη Χιώτη – εν μέρει τουλάχιστον, πραγματοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ… Αν κρίνει κανείς από τη στάση που ακολούθησε το στέλεχος του ΔΟΛ στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, με αφορμή ρεπορτάζ στο οποίο τον κατηγορούσε ότι «υποσχόταν διορισμούς με προμήθεια 12%».
Όπως και ο Γιώργος Παπαχρήστος έκανε πίσω στους ισχυρισμούς του ότι οι υπουργοί Παππάς και Σπίρτζης είχαν στήσει γραφείο ρουσφετιών με ημερήσια κέρδη 50.000 ευρώ… Έτσι και ο Βασίλης Χιώτης – όπως διαβάζουμε στον «Βηματοδότη» της Κυριακής ανέκρουσε πρύμναν:..
«Η εκδίκαση της αγωγής του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου κατά της εφημερίδας μας, που είχε οριστεί την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε έπειτα από αίτημά μας, με σκοπό να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με ανακρίβειες και αναλήθειες που είχαν περιληφθεί στο επίδικο ρεπορτάζ μας της 22/3/2015».
Πάντως, δύο στα δύο είναι εξαιρετικά κακό σκορ για εφημερίδες με ιστορία όπως το «ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ»!
- από το enimerosi24.gr