ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Μega: Μείνετε και δεν θα μειωθούν οι αποδοχές σας!

Ποιοι είναι οι πέντε δημοσιογράφοι που τελικά δεν τους έγινε περικοπή μισθού στο Mega

Προ μεγάλης εκπλήξεως βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη πέντε δημοσιογράφοι και ένας σκηνοθέτης του Mega. Και οι έξι έχουν αρνηθεί να αποδεχθούν τις νέες μειώσεις μισθών. Περίμεναν, λοιπόν, να πάρουν τις αποζημιώσεις τους και να αποχωρήσουν στο τέλος του μήνα (δείτε ΕΔΩ). Ορισμένοι, μάλιστα, είχαν μαζέψει και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι μπορούν να παραμείνουν στον σταθμό, χωρίς να μειωθούν οι αποδοχές τους. Δεν απολύονται, δηλαδή, ώστε να πάρουν αποζημιώσεις.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα αμείβεται στο εξής με τους νέους «τσεκουρωμένους» μισθούς και όσοι είπαν «όχι» θα πληρώνονται με τους προηγούμενους μισθούς τους. Οι πέντε δημοσιογράφοι είναι:..
— Ο Γιώργος Σαραντάκος, από τα εμβληματικά πρόσωπα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και παρών στο Mega από την πρώτη μέρα λειτουργίας του
— Ο Στρατής Αγγελής, επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων, με πλούσια εμπειρία σε πολεμικές αποστολές
— Η Κωνσταντίνα Καζαντζή, η εμπειρότερη ρεπόρτερ του πειραικού και ναυτιλιακού ρεπορτάζ
— Ο Στέλιος Παπαπέτρου, με ειδίκευση στο ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ
— Και ο Σωτήρης Τζιομπανούδης, από τους πιο προικισμένους αρχισυντάκτες της τηλεοπτικής αγοράς,
Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο σκηνοθέτης Γιώργος Χαρώνης, ο παλαιότερος και εμπειρότερος σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

- πηγή: aixmi