ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

O «δαιμόνιος» Μουλόπουλος και οι παθογένειες του ΑΠΕ

Tην ώρα που λήγει η προθεσμία σχετικά με την υποβολή αιτήσεων στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για τη θέση του προέδρου-γενικού διευθυντή του ΑΠΕ, πληθαίνουν οι διαρροές (κυρίως μέσα από τον ΔΟΛ) ότι για τη θέση αυτή προορίζεται ο Βασίλης Μουλόπουλος.
Κάποιοι μάλιστα το θεωρούν σίγουρο και έχουν ήδη αρχίσει την κριτική περί ασφυκτικού ελέγχου και κομματικοποίησης των δημόσιων ΜΜΕ.
Το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της «Αυγής» και να αναλάβει επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Την ίδια ώρα ο μέχρι την περασμένη εβδομάδα  γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, Αντώνης Σκυλλάκος -παραιτήθηκε την περασμένη Παρασκευή- ακούγεται ότι θα παραμείνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο σε θέση συμβούλου.
Ο νέος γενικός διευθυντής του Πρακτορείου θα διοριστεί από τον..
υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Θυμίζουμε ότι ο Παππάς έχει αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής και την εποπτεία των νομικών προσώπων και φορέων που υπάγονται σε αυτές.
Πάντως, πέρα από όλα τα άλλα, ο «δαιμόνιος» Μουλόπουλος είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις παθογένειες και να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει  εδώ και πολλά χρόνια το ΑΠΕ. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο έμπιστος του Μαξίμου και αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, δεν έχει τις αντοχές του παρελθόντος.Εκτός κι αν έχει απλώς την υψηλή επιστασία και την ουσιαστική δουλειά την κάνει άλλος.