ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του Μετρό

ΒΙΝΤΕΟ
Στα περίπτερα βρίσκεται από τις 19 Μαρτίου το 4ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ, το οποίο επανακυκλοφόρησε τον ∆εκέμβριο, με τιμή τεύχους €4,90.
Στις σελίδες του καινούριου τεύχους, στο οποίο βρίσκονται και πάλι οι γνώριμοι στους παλαιότερους αναγνώστες συνεργάτες του περιοδικού, όπως ο Αρκάς με την καινούρια του σειρά «Χωρίς Πάγο» και ο Γιώργος ∆ελαστίκ με τις ακριβείς του αναλύσεις, θα βρείτε ακόμη καινούριες στήλες και καινούριους αρθρογράφους, όπως τον Τζίμη Πανούση, τον Φοίβο ∆εληβοριά και τον Νίκο Ζούδιαρη, ο οποίος κάθε μήνα αναζητά τις καινούριες στροφές της ποίησης στο πρόσωπο νέων δημιουργών, που καλούνται να στείλουν τα έργα τους στον συνθέτη.
Ακόμη, στο τεύχος Απριλίου μπορείτε να βρείτε το CD με την πρώτη -μετά από 10 και πλέον χρόνια- συνεργασία δύο αγαπημένων καλλιτεχνών. Το CD περιέχει σε πρώτη κυκλοφορία..
δύο τραγούδια σε μουσική και στίχους του Νίκου Ζούδιαρη, τα οποία ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Επίσης στο 4ο τεύχος του περιοδικού και με αφορμή το νέο του graphic novel "Αϊβαλί" και την έκθεση στο μουσείο Μπενάκη, ο "κακός σκιτσογράφος" Soloup μιλάει για τα όρια της σάτιρας και τον πόλεμο των κόμικς.
Παρακολουθείστε την παρουσίαση κάθε τεύχους, αλλά και επιπλέον ενημερώσεις από το ΜΕΤΡΟ, στη σελίδα facebook του περιοδικού: www.facebook.com/periodikometro .