ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μείωσε την παρουσία του στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τα καθημερινά του καθήκοντα στον ΣΚΑΪ o Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει μειώσει τις ώρες παρουσίας του στον σταθμό. Τις Παρασκευές πλέον είναι σαν να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό κανάλι, ενώ το τελευταίο διάστημα απουσιάζει και κάποιες Πέμπτες.
Η αποστασιοποίησή του είναι σαφέστατη και, μάλιστα, οι ρεπόρτερ και οι αρχισυντάκτες απευθύνονται όλο και περισσότερο στη Λία Παρασκευά για κάθε θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ειδήσεων.
Την ίδια ώρα, η Σία Κοσιώνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απετράπη η πιθανότητα συνεργασίας του σταθμού με την Ελλη Στάη, αν και η ίδια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τη γνωστή δημοσιογράφο, αν εκείνη κατηφόριζε προς Φάληρο μεριά. «Μην την ακούτε. Στη μία ρόδα..
σηκώθηκε όταν τέθηκε για πρώτη φορά το θέμα με τη Στάη», έλεγε στο «Secret» άνθρωπος του καναλιού, που δεν παραγνωρίζει τη σημαντική βοήθεια την οποία πρόσφερε στη Σία ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος επίσης δεν πολυεπιθυμούσε να μπλεχτεί στα πόδια του η Ελλη Στάη.
- από τα parapolitika