ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρέμισαν το «Ε» του Βρυώνη!


Oταν πριν από λίγες ημέρες το κανάλι «Ε» (πρώην 902 του ΚΚΕ), του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη, παρουσίαζε το πρόγραμμά του με ένα «χλιδάτο» πάρτι στο γκολφ της Γλυφάδας όλοι αναρωτήθηκαν που βρίσκονται τα λεφτά για τέτοιες εκδηλώσεις. Επίσης όλοι αναρωτήθηκαν τι δουλειά έχουν εκεί διάφοροι υπουργοί, βουλευτές αλλά και ο πρώην διευθυντής της ιστορικής Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος φαίνεται να κατέχει το 99% των μετοχών του καναλιού.
Σήμερα βλέποντας τα μηχανήματα του δήμου Γλυφάδας να γκρεμίζουν τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» που εδώ και μερικές ημέρες είχαν γεμίσει την παραλιακή με τις «μούρες» των νέων αστέρων- παρουσιαστών του (Μελέτη, Λαμπίρη, Φουρθιώτης κ.α), όλοι αναρωτήθηκαν ποιος τις τοποθέτησε. Οι παράνομες πινακίδες,  είχαν «χτιστεί» πρόχειρα πάνω σε τσιμεντένιες βάσεις, με..  κίνδυνο να βρεθούν ανά πάσα στιγμή στο οδόστρωμα προκαλώντας σοβαρό ατύχημα.

Φαίνεται πως όλοι αυτοί δεν γνώριζαν ότι ο Φ. Βρυώνης - φίλος του Α. Σαμαρά και από τους επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν στα ταξίδια του στο εξωτερικό- είναι ο «βασιλιάς» της υπαίθριας διαφήμισης και πως έχουν γίνει δεκάδες μηνύσεις για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες με τις οποίες είχε γεμίσει την Αττική.
Και φυσικά ήταν δυνατόν να μην παρανομήσει και πάλι διαφημίζοντας το κανάλι του και τον στενό συνεργάτη του Μένιο Φουρθιώτη - τον «μάνατζερ» της γνωστής πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου;.. (Α, ρε Φυντανίδη, τι γυρεύεις εκεί πέρα;)
Πάντως ο δήμος Γλυφάδας , όπως γράφει το notia.gr, κινήθηκε και νομικά, με υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία ζητά τον εντοπισμό και την τιμωρία όσων κρύβονται πίσω από την τοποθέτηση των επικίνδυνων πινακίδων.