ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλη Στάη εναντίον Σοφίας Βούλτεψη

Η τέως τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ Ελλη Στάη, με άρθρο της στο TheToc, υπό τον τίτλο «Να κλείσει η ΝΕΡΙΤ - τώρα», επιτίθεται στην κυβέρνηση και στην εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη κανοντας λόγο για σκοταδισμό και λογοκρισία αναφερόμενη στην απαγόρευση μετάδοσης της ομιλίας ή της συνέντευξης τύπου Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη. Η Ελλη Στάη αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Τα πράγματα γίνονται χειρότερα, αν στις θλιβερές εντυπώσεις που προκλήθηκαν, αλλά και στην ευπρεπή παραίτηση της ηγεσίας της ΝΕΡΙΤ, προστεθεί και η επιχειρηματολογία της κυβερνητικής εκπροσώπου. Κατά την κυρία Βούλτεψη, επειδή δεν έδωσε συνέντευξη ο Πρωθυπουργός, δεν έπρεπε να δώσει ούτε ο Τσίπρας. Και αφού αποφάσισε να δώσει, η δημόσια τηλεόραση δεν έχει..  καμιά υποχρέωση να τη μεταδώσει. Χωρίς να το αντιλαμβάνεται, ίσως, ομολογεί ότι όλα έγιναν με κυβερνητική εντολή - την οποία δεν άντεξαν ούτε οι διορισθέντες επικεφαλής».
- διαβάστε στο thetoc ολόκληρο το άρθρο της Ελλης Στάη