ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με δαπάνη του δήμου Χανίων θα ταφεί ο Εμμανουήλ Κριαράς

Με δαπάνη του δήμου Χανίων θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ακρωτήρι Χανίων, η ταφή του Εμμανουήλ Κριαρά ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 108 χρονών από ανακοπή καρδιάς.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 26 Αυγούστου, 12 μμ, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11.00 το πρωί για προσκύνημα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Χανίων η ταφή του θα γίνει στο χωριό Στέρνες Ακρωτηρίου Χανίων την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος.
Στις 7.15 μμ θα γίνει ο ενταφιασμός στον τάφο, που του έχει παραχωρήσει ο δήμος Χανίων, στο Κοιμητήριο Στερνών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Χανίων η μεταφορά της σορού του Εμμανουήλ Κριαρά από τη Θεσσαλονίκη..  και η ταφή του θα γίνουν δημοτική δαπάνη ενώ από μέρους της οικογένειας, των συνεργατών και των φίλων του Εμμανουήλ Κριαρά γίνεται παράκληση να μην κατατεθούν στεφάνια. Τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά θα μπορούσαν να κατατεθούν σε Προνοιακά και Κοινωνικά Ιδρύματα.