ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το κτίριο της Μίνωος, η «Ελευθεροτυπία» και η άλλη Οψη

Eνα σημείωμα στο enet.gr, το οποίο υπογράφει κάποιος Ηλίας Θεοδώρου, ως πρόεδρος της εταιρείας «Τρίτη Οψη», ενημερώνει ότι δεν σφραγίζεται το κτίριο της Μίνωος. Κι αυτό γιατί, λέει, η Τρίτη Οψη ΑΕ που εκδίδει την «Ελευθεροτυπία», την «Κυριακάτικη» και λειτουργεί το enet.gr, έχει με την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 σύμβαση για τη χρήση των περιορισμένων χώρων που χρησιμοποιούνται στο κτίριο της Μίνωος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που αποκαλύπτει πολλά για τα τεκταινόμενα στην Ελευθεροτυπία:
" Έπιασαν πάλι «δουλειά» διάφοροι παραπληροφορούντες του διαδικτύου και διαρρέουν ότι «σφραγίστηκε το κτίριο της Ελευθεροτυπίας στη Μίνωος».
Ας το ξεκαθαρίσουμε, νέτα σκέτα: κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν μπορεί να ισχύει για τους χώρους στους οποίους εκδίδεται η Ελευθεροτυπία. Εκτός αν κάποιοι αποφασίσουν να παρανομήσουν. Και ..
δεν ήταν δυνατόν να ισχύει καθώς η Τρίτη Οψη ΑΕ που εκδίδει την «Ελευθεροτυπία», την «Κυριακάτικη» και λειτουργεί το enet.gr έχει με την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ από πολλού χρόνου και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 σύμβαση για τη χρήση των περιορισμένων χώρων που χρησιμοποιούνται στο κτήριο της Μίνωος.
Οι άσπονδοι φίλοι μας, εκτός εάν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε, εκτός εάν πλέον ελέγχουν -που δεν πιστεύουμε- τη διοίκηση της Χ.Κ.Τεγοπουλος, έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν!
Η «Ελευθεροτυπία», η εφημερίδα των αποκαλύψεων, θα είναι και πάλι αύριο Πέμπτη, όπως κάθε μέρα, στα περίπτερα.
Για την Τριτη Οψη ΑΕ
Ηλιας Θεοδωρου
Προεδρος ΔΣ
"