ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Προς συνέχιση των κινητοποιήσεων στα πρακτορεία Τύπου

Kαμμία εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε χθες μετά την προειδοποιητική 24ωρη απεργία στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου «ΕΥΡΩΠΗ» και «ΑΡΓΟΣ», με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας,
Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου, έδειξαν με μεγάλη αποφασιστικότητα την θέλησή τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Αυτό φάνηκε καθαρά από τη μαζική συμμετοχή στην απεργία, αλλά και στην απεργιακή συγκέντρωση τα μεσάνυχτα μπροστά από την πύλη της ΕΥΡΩΠΗΣ. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οι εκδότες αποφάσισαν να μην εκδώσουν τα χθεσινά φύλλα.
Στην απεργιακή συγκέντρωση της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθήνας και στην ..  περιφρούρηση της απεργίας, παραβρέθηκαν και έδειξαν την αλληλεγγύη τους, αντιπροσωπείες από την Ομοσπονδία Τύπου & Χάρτου, την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, το κλαδικό Χαρτεργατών, το σωματείο εργαζομένων στην Σόφτεξ και από την ΕΓ του ΠΑΜΕ.
Το Δ.Σ. της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθήνας θα συνεδριάσει άμεσα και θα αποφασίσει για την συνέχεια των κινητοποιήσεων.