ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Προς την έξοδο ο Τάκης Καμπύλης;

Μαζεύει τα πράγματά του από τον «Αθήνα 9.84» ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού, φτιάχνει κούτες;
Το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ. Η αποτυχία του είναι παταγώδης.
Από τις πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές ο Τάκης Καμπύλης άφηνε να διαρρεύσει πως ήταν έτοιμος να παραιτηθεί. Αλλά τίποτε δεν είναι ακόμα δεδομένο.
Αν θεωρείται επιτυχημένη η (έως τώρα;) θητεία του στο ραδιόφωνο του Δήμου Αθηναίων; Φυσικά και όχι. Μόνο για τον περιορισμό της σπατάλης μπορεί να διεκδικήσει τα εύσημα, για τίποτε άλλο. Αλλά επιτρέψτε μου, ακόμα και αυτό, να το αμφισβητήσω γιατί το θεωρώ κάτι το αναπόφευκτο. Όποιος κι αν βρισκότανε στη θέση αυτή, έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση πλέον, θα είχε υποχρεωθεί σε περικοπές. Η θητεία του Τάκη Καμπύλη χαρακτηρίζεται από αυταρχικές αποφάσεις και μία..   «δικτατορικού» τύπου άσκηση διοίκησης. Επί ημερών του η πολιτική πολυφωνία του σταθμού αποτέλεσε παρελθόν, ο περίφημος ελεύθερος και πλουραλιστικός «Αθήνα 9.84» σταμάτησε να είναι πλέον έτσι υπηρετώντας ένα συγκεκριμένο, νεοφιλελεύθερο, σύστημα.
Τρεις άνθρωποι δεν απεργούσαν ή καταφέρονταν εναντίον της απεργίας της ΕΣΗΕΑ κάποιες φορές, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Τάκης Καμπύλης. Και να μην πούμε και για το πως βρέθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή έστω κι αν δεν συμπλήρωνε τα απαραίτητα, από το νόμο, προσόντα. Δεν μας κάνει ο νόμος, τον αλλάζουμε.
- διαβάστε τη συνεχεια του άρθρου του Δ. Κανελλόπουλου στο e-tetradio