ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δεν θα έδινα πάνω από 10.000 ευρώ στον Χατζηνικολάου!

Τα πέντε «μεγάλα ονόματα» και η εμμονή  Μαλέλη με την Κοσιώνη

«Η Σία Κοσιώνη αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Και, ειλικρινά, πάντοτε είχα καλή άποψη, τώρα όμως που τη γνώρισα, εντυπωσιάστηκα γιατί είναι εργατική, μορφωμένη, συνεργάσιμη, έχει αντανακλαστικά και είναι πολύ φρέσκια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει ο Νίκος Ευαγγελάτος, που είναι απόλυτα καταξιωμένος»... Αυτά κι άλλα ωραία είπε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης , στο περιοδικό του Κεραμιδά Full life, για το νέο πουλέν του στο Φάληρο.
Μάλιστα ο Μαλέλης  αναφερόμενος στα πέντε «μεγάλα ονόματα» τηλεπαρουσιαστών (έβαλε και..
την Κοσιώνη μέσα) είπε πως δεν θα τους έδινε πάνω από 10.000 ευρώ. «Το λέω και για τον Χατζηνικολάου αυτό. Ναι, για όλους το πιστεύω! Είναι υπερβολικά αυτά τα νούμερα, Σε ποια επιχείρηση που μπαίνει μέσα δίνεις μεγαλύτερα ποσά; Αλλά, ας είμαστε τίμιοι, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει μια τεράστια καριέρα... Άλλωστε, όταν αναφέρεσαι σε παρουσιαστές, πέντε ονόματα είναι όλα κι όλα: Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Στάη, Χούκλη, Κοσιώνη!»