ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Παραλήρημα Πάγκαλου στη Δ.Τ. με επίθεση και κατά των εργαζόμενων της ΕΡΤ

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου μετά τις «αποκαλύψεις» που έκανε για το ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα! Kαλεσμένος στο μόρφωμα της Δημόσιας Τηλεόρασης και χωρίς να έχει αντίλογο συνέχισε τις προκλήσεις.
Μονολογώντας εκθείασε επί ώρα τους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό και από άλλα... δεινά, ενώ έβρισε όλους εκείνους που μισούν τους Αμερικάνους, δηλαδή τους κομμουνιστές!
Μάλιστα όπως είπε αυτοί που δεν θέλουν και βρίζουν τους φίλους Αμερικάνους είναι οι ίδιοι που.. 
έχουν κλειστεί στην ΕΡΤ και παρανομούν(!) καθώς δεν την παραδίδουν στον Καψή, με αποτέλεσμα ο ίδιος και τα κορίτσια (Λιναρδάτου, Χριστοφιλέα) να είναι αναγκασμένοι να κάνουν εκπομπή από την τρύπα της Κατεχάκη!..
Ο έτερος καλεσμένος Αντώνης Παπαγιαννίδης (ένας εκ των διευθυντών στον Ε.Τ της Γιάννας), καθόταν κι άκουγε το παραλήρημα Πάγκαλου χωρίς να αντιδρά μαζί με τα κορίτσια της «Επικαιρότητας» της ΔΤ...
Επίσης υποστήριξε με θέρμη την θεωρία των δύο άκρων ενώ σχετικά με την αντίδραση του ΠαΣοΚ είπε ότι κάποιοι φανερώθηκαν και τώρα τον εκδικούνται γιατι τον ζηλεύουν γι αυτό αντέδρασαν όπως αντέδρασαν.
Μάλιστα ο Πάγκαλος είπε δεν περίμενε ότι ο Σαμαράς θα ήταν τόσο καλός πρωθυπουργός...