ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Οικογενειακή εταιρεία συμμετοχών από τον Σταύρο Ψυχάρη στην έδρα του ΔΟΛ!

Παναγιώτης, Χριστίνα, Σταύρος
Στην ίδρυση εταιρείας συμμετοχών προχώρησε ο Σταύρος Ψυχάρης.  Την ώρα που ο ΔΟΛ δίνει μάχη για την επιβίωσή του με σκληρές περικοπές, ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης του, προχώρησε στην «Σ. Ψυχάρης Συμμετοχών ΑΕ» με αντικείμενο και τη συμμετοχή στα ΜΜΕ. Η έδρα της εταιρείας είναι στα γραφεία του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 και στο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο το Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος έχει θέση προέδρου –διευθύνοντος συμβούλου,  ο γιος του Παναγιώτης και η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα. Στο μέλλον θα δούμε ποια θα είναι η αξιοποίησή της, αν δηλαδή θα εμφανιστεί στο μετοχικό κεφάλαιο του ΔΟΛ, ή να θα είναι η «διάδοχος κατάσταση» του οργανισμού.
Σκοπός της Εταιρείας είναι “η συμμετοχή με οποιονδήποτε τρόπο και μορφή σε άλλους φορεις ή..
άλλες εταιρείες, ελληνικές ή και αλλοδαπές, οι οποίες είτε ήδη υπάρχουν ή θα ιδρυθούν. Ειδικά η “Σ. Ψυχάρης Συμμετοχών“ θα μπορεί να μετέχει “σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους παροχής μελετητικών, επιχειρηματικών συμβουλευτικών και μεσιτικών υπηρεσιών και στον κλάδο ακίνητης περιουσίας, στον χώρο ανάπτυξης, προώθησης και συντήρησης λογισμικού και συναφών υπηρεσιών καθώς και διαχείρισης και προώθησης ψηφιακού περιεχομένου, στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (έντυπα μεσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ηλεκτρονικά ή και ψηφιακά μέσα) και στον τομέα της επεξεργασίας οπτικοακουστικού περιεχομένου κάθε μορφής.
- από το ανανεωμένο σάιτ των Τυπολογιών