ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Φάγανε, φάγανε, σκάσανε!..

Τα τεράστια πιάτια, φιλέτα που ‘στάζαν αίμα, δίπλα σε ψητές πατάτες, κόκκινο και άσπρο κρασί και το πιρούνι του Πάγκαλου, να χτυπάει το πιάτο σα να ‘χε μοτέρ.
Στην ίδια «ωραία ατμόσφαιρα», ο Μανδραβέλης, ο Πάσχος, να καταπίνει τεράστιες μπουκιές κι ο οικοδεσπότης-παρουσιαστής Κ. Σπυρόπουλος, να μασάει συνέχεια (μα συνέχεια, σα λιμασμένος).
Ό,τι καλύτερο. Ο Πάγκαλος να τρώει και να πίνει...
Επιεικώς, την πάτησε. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», κάθε του φωτογραφία με την πετσέτα κρεμασμένη στην κοιλάρα του μπροστά σε γεμάτα πιάτα, είναι – επικοινωνιακά –«κίνδυνος θάνατος» γι’ αυτόν (σιγά που τον νοιάζει βεβαίως).
Μετά το «μαζί τα φάγαμε» τώρα τα τρώνε μεταξύ τους.
Ο Σπυρόπουλος, στο φαγοπότι είχε καλέσει τον Μανδραβέλη και την εκλεκτή του Καραμανλή στο ΔΝΤ, Μιράντα Ξαφά. Η κουβέντα για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο και πως λειτούργησαν τότε οι..
 αγορές, χωρίς κανένα ενδιαφέρον.
Ξανακούσαμε, τα ίδια και ίδια που κατά καιρούς όλοι μαζί και ο καθένας από την πλευρά του τσαμπουνάνε, μασουλώντας αυτή τη φορά, για αυτήν την θλιβερή ιστορία.
- πηγή: nonews-news