ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Εξω φρενών ο Πρετεντέρης με τη διοίκηση του Mega

Τους κατηγορεί ότι τον «άδειασαν», του καταλογίζουν «αδιάφορα και βαρετά πάνελ»

Εντονα δυσαρεστημένος με τη διοίκηση του MEGA εμφανίζεται εσχάτως ο Γιάννης Πρετεντέρης, καθώς η επανεμφάνιση του Νίκου Χατζηνικολάου και η εκπομπή του στο Star του αφαίρεσαν -μέχρι... νεωτέρας τουλάχιστον- την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση που απολάμβανε τα βράδια της Δευτέρας (στις δυο πρώτες κόντρες, η εκπομπή "Στον ενικό" βρέθηκε μπροστά με μεγάλη διαφορά).
Ο δημοσιογράφος εκφράζει σοβαρότατα παράπονα για τους χειρισμούς της διεύθυνσης Επικοινωνίας του Μεγάλου Καναλιού, θεωρώντας πως η εκπομπή δεν είχε επαρκή επικοινωνιακή στήριξη,..
κυρίως σε ό,τι αφορά την προώθηση της μέσω του Τύπου.
Την ίδια στιγμή, αισθάνεται οτι τον "άδειασε" και η Διεύθυνση Προγράμματος, η οποία απέρριψε την πρόταση του να ξεκινά η "Ανατροπή" είτε την ίδια ώρα με την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, είτε λίγα λεπτά νωρίτερα,προκειμένου να εξασφαλίζει handicap τηλεθέασης.
Ωστόσο, ο Γιάννης Πρετεντέρης βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες 10 λεπτά αργότερα από τον γνωστό άνκορμαν, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κερδίζει σημαντικά μέτρα τηλεοπτικής κούρσας.
Στο μεταξύ, με βάση τα όσα ακούγονται στη Μεσογείων, η ανάγκη για ένα πιο "φλογερό" πάνελ καλεσμένων στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη είναι πολύ πιθανό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του δημοσιογράφου με την Κουμουνδούρου.
Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες...
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά