ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Σαμαρά για την κρίση στον «Ελεύθερο Τύπο»

Χωρίζουν τα τσανάκια τους Σκαναβής ("Ε.Τ.") και Μπενέκος ("Επενδυτής")

Βρέθηκε η λύση για τον "Ελεύθερο Τύπο"; Έτσι δείχνουν τα πράγματα αφού επενδυτής μπορεί να μην βρέθηκε ακόμη να αναλάβει την πολυπαθή εφημερίδα, η παρέμβαση όμως του Μαξίμου έπιασε τόπο. Για τον καβγά και τη φασαρία ανάμεσα στους δυο εκδότες του "Ελεύθερου Τύπου" Δημήτρη Μπενέκο και Αλέξανδρο Σκαναβή που βάζουν τώρα πλώρη να χωρίσουν τα τσανάκια τους!
'Οπως λένε οι πληροφορίες, ο Αλέξης Σκαναβής θα αναλάβει την έκδοση της... ναυαρχίδας, τον Ε.Τ και ο Δημήτρης Μπενέκος θα αναλάβει την έκδοση του "Επενδυτή". Με ποιον ακριβώς τρόπο θα..
γίνει αυτός ο διαχωρισμός μένει να αποδειχθεί στα χαρτιά. Εξάλλου η ιδιοκτήτρια εταιρεία του "Ελεύθερου Τύπου" έχει πλούσια προϊστορία σε αλλαγές εταιρειών και μετόχων.
Το βέβαιο είναι πως πλέον θα γίνουν απολύσεις και απομακρύνσεις. Γιατί ο χωρισμός εφημερίδων σημαίνει διαχωρισμός συντακτών με νέες ατομικές συμβάσεις. Και όποιος δεν συμφωνεί θα απομακρύνεται ...εθελουσίως. Το σχέδιο, κατά πληροφορίες, τελεί υπό την εποπτεία και τις ευλογίες του μεγάρου Μαξίμου.
- από το greektv