ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το αλφαβητάρι του Ψυχάρη και οι ευχαριστημένοι Συντάκτες

Εσκασε το χειλάκι κάποιων  στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου μετά την εντυπωσιακή άνοδο της κυκλοφορίας του Βήματος. Αιτία της ανόδου για πολλούς, ήταν η προσφορά της εφημερίδας με τα συλλεκτικά Αλφαβητάρια και Αναγνωστικά του 20ου αιώνα. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων αυτή την Κυριακή το ΒΗΜΑ δίνοντας «Το Αλφαβητάρι με τον ήλιο» πούλησε πανελλαδικά 40.000 περισσότερα φύλλα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και βρεθηκε στη δεύτερη θέση με 123.000. Πρώτο ήταν για άλλη μια φορά (σταθερά τα τελευταία χρόνια) το «Θέμα» με κυκλοφορία κοντά στις 130.000 φύλλα.
Και μια και μιλάμε για κυκλοφορίες ευχαριστημένοι εμφανίζονται και οι Συντάκτες στην Κολοκοτρώνη καθώς βλέπουν σταθερή άνοδο στις κυκλοφορίες του φύλλου.. που πουλάει ημερησίως, κατά μέσο όρο, περί τις 10.000 φύλλα πανελλαδικά. Από την άλλη η γκρίνια συνεχίζεται στη Μίνωος καθώς οι κυκλοφορίες της Ελευθεροτυπίας δεν λένε να πάρουν τα πάνω τους. Η εφημερίδα του Χάρη Οικονομόπουλου πουλάει κατά μέσο όρο 6.000 φύλλα πανελλαδικά (ημερησίως) με την κυκλοφορία της Κυριακάτικης να κυμαίνεται περί τις 16.000 φύλλα. Οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία πήραν την περασμένη εβδομάδα  κάτι λίγα έναντι για την εξόφληση του... Ιουνίου!