ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Στο υπουργείο Εργασίας οι απολύσεις στον ΔΟΛ

Tριμερή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για τις απολύσεις στον ΔΟΛ, ζητάει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Συγκεκριμένα απέστειλε χθες προς τον υπουργό την ακόλουθη αίτηση:
ΑΙΤΗΣΗ
Της «Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών» (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας αρ. 20 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Παρακαλούμε να ορίσετε τριμερή συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του σωματείου μας των εργαζομένων και των εκπροσώπων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου, αρ. 80, και εκπροσωπείται νόμιμα, και δική σας, προκειμένου να συζητήσουμε το μείζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις μαζικές απολύσεις..
που πραγματοποίησε η εργοδότρια και το νέο κύμα απολύσεων που επίκειται, και να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση»
Tριμερή έχει ζητήσει η ΕΣΗΕΑ και για το ΚΕΡΔΟΣ προκειμένου να βρεθεί «μια κοινά αποδεκτή λύση στα μείζονα εργασιακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην εφημερίδα λόγω της αυθαίρετης συμπεριφοράς της εργοδότριας και του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους».