ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Το success story των καναλιών και το συμβόλαιο της Μενεγάκη

ΑΛΗΘΕΙΑ λέω, ησύχασα. Πρώτον, τα κανάλια μας φρόντισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Βρήκαν, λέει, 180 δημόσιους υπαλλήλους ου είχαν πάρει πολλές αναρρωτικές άδειες... Άρα στο δημόσιο είναι κοπανατζήδες. Άρα πρέπει να απολυθούν. Όχι μόνο 12.500 που ζητά η τρόικα. Μη σου πω και 100.000! Για το success story  του Σαμαρά.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ και σημαντικότερον. Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha για τρία χρόνια παρακαλώ.Πάει άλλο ένα σήριαλ σεναρίων, προτάσεων για μείωση αμοιβών και συμβολαίων, αλλαγών στην πρωινή ζώνη και δεν συμμαζεύεται.
ΑΝ ΚΑΙ μεταξύ μας αρκετά κράτησε η -ας την πούμε- "διαπραγμάτευση". Είναι τώρα εποχές να μην κλείνεις όσο-όσο συμφωνία για τρία χρόνια καλοπληρωμένης δουλειάς στην τηλεόραση;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η είδηση της σοβαρής καταγγελίας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πως ο ΕΟΦ..
έκανε "δώρο" τη διαφημιστική καμπάνια κατά της πολυφαρμακίας, ύψους 435.666 ευρώ στις εταιρείες συμφερόντων οικογένειας Στουρνάρα και Βαρβιτσιώτη, δεν βρήκε χώρο στα ΜΜΕ.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ καιρός τώρα να βγάζουν τις υπουργικές business στον αέρα; Είναι κι αυτές οι έρμες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε τράπεζες, κυβέρνηση και τρόικα για το «κουρεμα» των δανειακών τους υποχρεώσεων.
ΘΥΜΑΣΤΕ που λέγαμε για τα bud δάνεια των ΜΜΕ; Ε, όπως όλα δείχνουν, έφθασε η ώρα να αντιμετωπιστεί κι αυτή η εκκρεμοτητα. Το ένα δισ. ευρώ αγγίζουν οι υποχρεώσεις πάσης φύσεως μιντιακών επιχείρησεων σε δάνεια και χρέη προς το δημόσιο.
ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ δηλαδή των success story των τελευταίων κυβερνήσεων αναμένουν να ανταμειφθούν. Τι θα δώσουν για το κουρεμα τα Media; Απολύσεις, τι άλλο; Την υποστήριξή τους -να μην πω την πλήρη υποταγή- την έχουν ήδη προσφέρει πριν από χρόνια...
- από το Ποντίκι (25/7/2013)