ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Διαψεύδονται και μπερδεύονται συνεχώς...

Ο Σωτήρης Μανιάτης της Εφημερίδας των Συντακτών απάντησε χθες στα περί νέου αγοραστή για το φύλλο της Κολοκοτρώνη. Συγκεκριμένα στη στήλη Παρασκήνια υπό τον τίτλο «Διαψεύδονται συνεχώς» αναφέρει:
«Οι απανωτές διαψεύσεις σε δημοσιεύματα για πιθανούς αγοραστές της "Εφημερίδας των Συντακτών" χαρακτηρίζονται απλά ως "αντίδραση" από την εφημερίδα "Παραπολιτικά". Ας μην ανησυχούν. Αν και όταν υπάρξουν μέτοχοι πλην του Συνεταιρισμού Εργαζομένων (προκαθορισμένο μειοψηφικό ποσοστό και υπό προϋποθέσεις που έχουμε θέσει), θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας που είναι και οι μοναδικοί εργοδότες μας. Άλλωστε, εμείς δεν... κρύβουμε κάτι. Η διαρκής ανοδική πορεία στις πωλήσεις της "ΕφΣυν" - και μάλιστα εν μέσω θέρους - μεταφράζεται επίσης από το ίδιο εβδομαδιαίο φύλλο..
περιέργως σε "χαμηλές κυκλοφοριακές επιδόσεις του φύλλου που δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης". Ή μπερδεύουν τις δικές τους πωλήσεις τελευταίως ή κάτι παίρνουν και δεν μας δίνουν...»
( η εικονογράφηση είναι από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης)