ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Με ισοπέδωσαν οι άνθρωποι του ΔΟΛ

«Υπήρξατε η σημαία του ΔΟΛ για περισσότερο από μισό αιώνα. Πως νιώθετε τώρα που η σημαία υπεστάλη;» Με αυτή την έξυπνη ερώτηση ξεκινάει η συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Ο πληθωρικός στις διηγήσεις του και αθυρόστομος «οδοστρωτήρας» Λ. Παπαδόπουλος εκφράζει δημοσίως την πικρία του, για τις πρακτικές και τις συμπεριφορές εκείνων που του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το Συγκρότημα.
«Με ισοπέδωσαν» λέει χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα το Ποντίκι, για τους ανθρώπους του ΔΟΛ ο Παπαδόπουλος, χωρίς βέβαια να κατονομάζει ούτε τον «φίλο του» τον Σταύρο Ψυχάρη ούτε και τον νυν διευθυντή των ΝΕΩΝ, Χρήστο Μεμή, που ανέλαβε το θλιβερό όσο και δύσκολο καθήκον να του ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας του με την εφημερίδα.
«Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Εγραφα το χρονολόγιο επί τόσες δεκαετίες. Είχα ένα αναγνωστικό..
κοινό, το οποιο άλλοτε με επαινούσε κι άλλοτε με έβριζε. Δεν είμαι δημοσιογράφος της σειράς. Μου είπαν να λήξει η συνεργασία μας γιατί σταμάτησαν τους συνταξιούχους και δεν μπορούσαν να κάνουν εξαιρέσεις με μένα. Βέβαια μου είπαν επίσης ότι ύστερα από λίγο καιρό θα με καλέσουν να ξαναγράφω. Εγώ όμως δεν θέλω. Τι να το κάνω, αφού με ισοπέδωσαν ήδη. Εχω προτάσεις για τηλεόραση και διάφορα άλλα πράγματα…» λέει χαρακτηριστικά στη Χρυσούλα Παπαϊωάννου, ο Λ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε εδώ τι έγραφαν οι zoornalistas για την απομάκρυνση του Λ. Παπαδόπουλου από τα ΝΕΑ:
 Τι είπε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος (σε άπταιστα γαλλικά) στον Ψυχάρη
Ο Χρ. Μεμής ανέλαβε να απομακρύνει τον Λευτέρη Παπαδόπουλο από Τα Νέα...