ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερις μήνες απλήρωτοι στον Αδέσμευτο


** Νέα απεργία στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος καθώς ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος εξακολουθεί να εμπαίζει τους εργαζόμενους με υποσχέσεις ότι θα τους ξοφλήσει κάποια από τα χρεωστούμενα που έχουν φτάσει τα τέσσερα μηνιάτικα. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους και προχώρησαν σε 24ωρη απεργία από τις 17.00 σήμερα Τρίτη, έως τις 17.00 αύριο, Τετάρτη, για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην έκδοση της εφημερίδας του Δ. Ρίζου.

**  Την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας στην ΕΡΤ την Τετάρτη 12-12-2012 από 10.00-15.00 αποφάσισε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η στάση γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επικείμενες..
απολύσεις των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της ΕΤ1 στο υπουργείο Δημόσιας τάξης και για τη μείωση των προϋπολογισμών παραγωγής προγραμμάτων.

** Τη χορήγηση βοηθήματος Χριστουγέννων στα άνεργα μέλη της Ενωσης, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται στα 400 ευρώ. Επιπλέον 100 ευρώ θα δοθούν για κάθε ανήλικο παιδί του δικαιούχου. Κατά τα λοιπά, το βοήθημα θα δοθεί με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίες ίσχυσαν το έτος 2011.