ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΝ και ΟΤΑΝ βάλει τα λεφτά ο Μαρινάκης θα γίνει η «μοιρασιά» στο Alter...


Πάλι τους κοροϊδεύει ο Γ. Κουρής - Αυτά που υπόσχεται ότι θα δώσει, δεν τα έχει και περιμένει να βρεθούν όταν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επενδυτή!

Λεφτά προς το παρόν δεν υπάρχουν για να τα «μοιραστούν» οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι στο Alter. Αν και όταν δώσει λεφτά ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης θα γίνει η «μοιρασιά» και θα πληρωθούν ορισμένοι τεχνικοί, διοικητικοί και δημοσιογράφοι στους οποίους η διεύθυνση του σταθμού υπόσχεται εν κρυπτώ χρήματα, με αντάλλαγμα να αποσύρουν την υπογραφή τους από την αίτηση πτώχευσης.
Ο Γ. Κουρής πατώντας πάνω στην απελπισία των απλήρωτων εργαζομένων επιχειρεί να ανοίξει όπως-όπως τον σταθμό εμπαίζοντας εκατοντάδες εργαζόμενους.
Ακόμη όμως και αυτά τα ανταλλάγματα που υπόσχεται δεν πρόκειται να δοθούν αμέσως, όπως διευκρίνισε στη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Γκότσης. Θα δοθούν όταν τελειώσει η διαδικασία με την προσφυγή στο άρθρο 99. Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα είπε, τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν αλλά θα βρεθούν όταν εκδηλωθεί...
ενδιαφέρον από επενδυτή, έναν εκ των οποίων και κατανόμασε (τον εφοπλιστή Bαγγέλη Μαρινάκη).
Το κυριότερο στοιχείο είναι ότι από την «μοιρασιά» μένουν απέξω περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους του «ALTER», με τη διοίκηση του σταθμού να αρνείται να διευκρινίσει με ποια κριτήρια και πώς επιλέχθηκαν οι εργαζόμενοι που καλούνται να υπογράψουν ένα αμφίβολο από νομικής πλευράς «χαρτί». Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος του καναλιού Γ. Κουρής αρνείται επίμονα να συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μη βγαίνοντας καν στο τηλέφωνο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τον πειρατικό τρόπο με τον οποίο η ιδιοκτησία του «ALTER» επιχειρεί να ανοίξει στον σταθμό, χωρίς να έχει εκπληρώσει το βασικό προαπαιτούμενο: Την καταβολή των δεδουλευμένων.
Η ΕΣΗΕΑ θέλει να επαναλειτουργήσει άμεσα ο σταθμός, όχι όμως χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί τα νόμιμα δικαιώματα και τα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων ανεξαιρέτως.