ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Νέο «πραξικόπημα» στην ΕΡΤ - Επιστρέφουν οι διπλοθεσίτες!


Δεν έχει τέλος η φαυλότητα στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στην κυβέρνηση (των τριών κομμάτων για να μην ξεχνιόμαστε) συμφώνησαν και είναι έτοιμοι να επαναφέρουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής τους ...διπλοθεσίτες.
Να καταργήσουν δηλαδή με διάταξη ή απόφαση την προηγούμενη απαγόρευση επί προεδρίας Θανάση Παπαγεωργίου της μονοθεσίας. Και έτσι όσοι έχουν ήδη θέση εργασίας σε δημόσιο με οποιαδήποτε σχέση θα μπορούν να ανέβουν πάλι στην ΕΡΤ και να πάρουν θέση. Παρουσιαστή, συμβούλου, συντάκτη, εκπομπάρχη.
Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν να εισέλθουν στο ραδιομέγαρο τώρα που οι διορισμοί άνοιξαν και ο κάθε πολιτευτής διορίζει αβέρτα τα «δικά» του παιδιά, φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα.
Σε λίγες μέρες λένε οι πληροφορίες θα περάσει στα μουγκά η εν λόγω άρση της απαγόρευσης και έτσι κι άλλα "δικά μας" παιδιά θα βρεθούν στην ΕΡΤ. Κι όλα αυτά ενώ οι συμβασιούχοι που..
εργάζονται με πληρωμή μισθών έναντι (!) λαμβάνουν τα πρώτα και δεύτερα μηνύματα πως ήλθε ο καιρός της απόλυσης τους. Χρησιμοποιώντας τη διάταξη ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανανέωση μετά από δυο συνεχόμενες συμβάσεις εργασίας, δεκάδες συμβασιούχοι θα απολυθούν. Εκτός βέβαια από τα δικά τους παιδιά για τα οποία βρίσκονται πάντα λύσεις. Π.Ε.Θ για παράδειγμα.

- greektv-com