ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οι μεγάλες φουρτούνες και τα «ναυάγια» του Γιάννη Αλαφούζου


Πολύ πέραση φαίνεται πως έχει η οικογένεια Αλαφούζου στα Μέσα Ενημέρωσης. Και δεν εννοούμε την επιχειρηματική ενασχόληση των Αλαφούζων με τα ΜΜΕ αλλά τα ρεπορτάζ και τις δημοσιογραφικές έρευνες που αφορούν και καταγράφουν τις δραστηριότητές τους.
Πρώτα ήρθε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού UNFOLLOW για τον όμιλο Αλαφούζου και ιδιαίτερα για τον εφοπλιστή Γιάννη Αλαφούζο, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ και προέδρου, πλέον, της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Την σκυτάλη πήρε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που στο σημερινό της φύλλο έχει κι αυτή δισέλιδο «αφιέρωμα» στον Γιάννη Αλαφούζο. Η εφημερίδα στη δημοσιογραφική της έρευνα, ξεκινά από το κλείσιμο του πρώτου ΣΚΑΙ, πηγαίνει στην υπόθεση της Ρουμανίας, επιστρέφει στην Ελλάδα και στην αγορά του δεύτερου ΣΚΑΙ και καταλήγει στο σήμερα και στις μεγάλες (οικονομικές) φουρτούνες που αντιμετωπίζει το..
Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου. Το δημοσίευμα αναφέρεται εκτός των άλλων, στις μπίζνες στη Ρουμανία, στις περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη, στις σχέσεις με τον Ρουσόπουλο και στον ρόλο των «πιστολέρο».