ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Στοίχημα η Ενέργεια για την Psycharis Media Company


Από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην Psycharis Media Company. Ο Σταύρος Ψυχάρης, παίρνει όλο το ΔΟΛ και μαζί και το όνομα του το οποίο και αλλάζει βάζοντας στην ταμπέλα το δικό του, σε ένα δημοσιογραφικό συγκρότημα που ξεκίνησε το 1922, από το Δημήτρη Λαμπράκη όταν και κυκλοφόρησε το «Ελεύθερον Βήμα».
Ο Σταύρος Ψυχάρης ετοιμάζεται για την επόμενη κίνηση που θα τον φέρει πιο κοντά στο στόχο του, τη μετατροπή του ΔΟΛ στη Psycharis Media Company.
Η απόκτηση των μετοχών από το χρηματιστήριο με δημόσια προσφορά ολοκληρώνεται και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 7,5 εκατ. ευρώ και η έξοδος του από το χρηματιστήριο.
Το επόμενο βήμα θα είναι η σύναψη της συμφωνίας με τους δύο επενδυτές, παράλληλα όμως με την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων. Τομείς όπως η Ενέργεια, το Στοίχημα και το Πετρέλαιο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο το επόμενο διάστημα...
-Παρόν/Τυπολογίες