ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπόμπολας τα δίνει όλα στον Παντελή Καψή - Τι αλλάζει στο «Εθνος»


Νέο πεδίο δόξης λαμπρό για τον Παντελή Καψή. Μετά την επιτυχημένη(;) καριέρα του στο Συγκρότημα, το πέρασμά του από την κυβέρνηση Παπαδήμου και με 500.000 χιλιάρικα στην τσέπη (αποζημίωση από τον ΔΟΛ), κατέληξε στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Μπόμπολα.
Ο Παντελής Καψής ξεκίνησε την νέα του καριέρα στη Μεταμόρφωση με ολοσέλιδο άρθρο του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. Ο Μπόμπολας του έδωσε μία ολόκληρη σελίδα προκειμένου o δημοσιογράφος να εκθέσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς του για τα «38 χρόνια του ΠΑΣΟΚ». Ο Καψής στο κυριακάτικο άρθρο του προχώρησε σε νουθεσίες προς τον αρχηγό του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο και του έδωσε συμβουλές για το πως θα μπορέσει να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ...
Ετσι όπως ξεκίνησε φαίνεται πως τελικά ο Καψής θα τους «καπελώσει» όλους στο ΕΘΝΟΣ καθώς και στο φύλλο της Δευτέρας το άρθρο του καταλαμβάνει όλη την τελευταία(!) σελίδα της εφημερίδας (στα ΝΕΑ ο Πρετεντέρης μοιράζεται την σελίδα με τον Μητρόπουλο). Ο Καψής εισβάλει «Με πάθος» ως Νούμερο ΕΝΑ αρθρογράφος στα του Εθνους, όπου σημειωτέον στην πρώτη σελίδα..
προεβλήθησαν οι αρθρογράφοι του φύλλου με προεξάρχοντα το πάλαι ποτέ στέλεχος του ΔΟΛ. Επίσης άλλαξε η 2η και 3η σελίδα του Εθνους όπου μεταφέρθηκε και η «ταυτότητα» της εφημερίδας η οποία περιλαμβάνει και το όνομα του Καψή.

Υ.Γ: Στη Μεταμόρφωση κάποιοι ευελπιστούν ότι ο Καψής θα φέρει... φύλλα στο ΕΘΝΟΣ ενώ κάποιοι άλλοι νιώθουν την καρέκλα τους να τρίζει.