ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στην Αγία Παρασκευή και ο Λιάτσος;


Προωθείται στη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης με αναπληρωτή τον Στράτο Μπαλή

Πληθαίνουν οι διαρροές ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος ανεβαίνει στην Αγία Παρασκευή και αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Μπίτση.
Από το διοικητικό συμβούλιο της «δημόσιας» ραδιοτηλεόρασης ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η λήψη κάποιας επίσημης απόφασης σχετικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων.
Υπάρχουν όμως πληροφορίες ότι στον Λιάτσο έγινε πρόταση για την ΕΡΤ από στενό συνεργάτη του Σαμαρά. Το fimotro αναφέρεται συγκεκριμένα στον Σίμο Κεδίκογλου και κάνει λόγο για συνάντηση των δύο ανδρών που έγινε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τ'ύπου και κατά την οποία υπήρξε συμφωνία για συνεργασία. Την ίδια στιγμή ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ κάνει λόγο για αντιδράσεις από τη ΔΗΜΑΡ στην..
πρόθεση του Μαξίμου να προωθήσει τον Λιάτσο στην ΕΡΤ. Επίσης λέγεται ότι σχεδιάζεται μια θέση αναπληρωτή γενικού διευθυντή, για την οποία προορίζεται ο μεχρι πρότινος ρεπόρτερ της ΝΔ, Στράτος Μπαλής.
Πάντως αυτό που είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ήταν ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος -με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και των εφημερίδων- δείχνει προτίμηση για τη θέση της Ελλης Στάη, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.