ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Βροχή οι αγωγές κατά του διευθυντή και των συντακτών του BHMAgazino

«Τζέντλεμαν και “τρελή“» ο Φασουλής, 
«Μια “γλάστρα“ αλλιώτικη από τις άλλες» η Μακρυπούλια, 
«Σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει» o Χατζηγιάννης
Βροχή οι αγωγές κατά του διευθυντή και των συντακτών του ένθετου περιοδικού της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Από τότε που ο Παύλος Παπαδόπουλος  ανέλαβε τη διευθυνση του BHMAGAZINO, και το περιοδικό έπαψε να είναι «λαπάς», ξεκίνησαν οι αγωγές. Η στροφή στην αιχμηρή -σχολιογραφική δημοσιογραφία προκάλεσε πολλούς και ενόχλησε ακόμη περισσότερους. 
Την αρχή έκανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής (και συνεργάτης των ΝΕΩΝ) με την αγωγή κατά του διευθυντή του BHMAGAZINO, Παύλου Παπαδόπουλου και του συντάκτη, Γιώργου Νάστου, ζητώντας 260.000 ευρώ από τον καθένα, για το πασχαλιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με τίτλο «Τζέντλεμαν και “τρελή”». Οπως μας πληροφορεί το σάιτ enimerosi24 οι φράσεις που φέρεται να ενόχλησαν τον γνωστό δημιουργό -μεταξύ άλλων- ήταν, το «σκηνοθέτης του συρμού» και η λέξη «τρελή» που σημειωτέον ήταν σε εισαγωγικά και παρέπεμπε σε προηγούμενη θεατρική του δουλειά με τον Γιάννη Μπέζο, «Το κλουβί με τις τρελές».
Το χορό των αγωγών συνέχισαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια που ζητούν συνολικά...
δύο εκατομμύρια ευρώ από τον διευθυντή του BHMAGAZINO και τη δημοσιογράφο, Αστερόπη Λαζαρίδου για ρεπορταζ με τίτλο, «Περιμένοντας τον γαμπρό» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό στις 21 Μαΐου. Οι χαρακτηρισμοί του ρεπορτάζ που ενόχλησαν την Μακρυπούλια ήταν «Μια “γλάστρα” αλλιώτικη από τις άλλες», αλλά και «Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες», όπως και «Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες». Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – μεταξύ άλλων, ενοχλήθηκε για την φράση, «Σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει».